Eurobasket2013 – Suomen alkulohkon kisakaupunki Koper esittelyssä

  • Susijengi pelaa alkulohkonsa rannikko- ja satamakaupunki Koperissa, Sloveniassa Adrianmeren rannikolla. Koperin asukasluku on noin 25.000 eli sijoittuu Suomen koriskartalle isompana kuin esimerkiksi Forssa (17.000), Heinävesi (3.000), Karkkila (9.000), Kauhajoki (14.000), Lapua (15.000), Loimaa (17.000) ja Äänekoski (20.000). Eli ei todellakaan ole kysymys tuppukylästä, kysytään vaikka Biisonilandiasta, Korikobralandiasta tai Hyrskeen miehiltä.

Kaupungissa pelaa Slovenian liigan joukkue LUKA KOPER http://basketball.eurobasket.com/team/Luka_Koper/664

Tästä eteenpäin mennään taas crowdsourcing linjalla, eli laittakaa toimitukselle kokemuksia ja vinkkejä kaupungista, niin lisätään niitä tähän nimimerkin kera. Osoite vinkeille basketballfinland@gmail.com tai facebook-ryhmämme https://www.facebook.com/groups/547705745290047/ josta parhaat palat poimitaan tänne kaiken kansan katsottavaksi nimimerkkeineen. Myös sivun alalaidassa oleva kommenttikenttä toimii, eli näppäimistö kuumaksi ja vihjeitä tulemaan!

Majoitus:

  • osa BasketballFinland.fi toimituksesta asuu Hotel Oltrassa, Ankaranissa noin 4 km Koperista merenrannalla. Täältä käsin suoritetaan päivitykset saitille, sekä myös mediakeskus sijaitsee täällä http://www.hoteloltra.si/ – vinkkaajana nimimerkki “sisäpiiri”

Ruokailu:

Yöelämä:

Nähtävyydet:

Kuljetus:

  • BasketballFinland.fi luxusbussi Ljubljana-Koper 4.9.2013 – vinkkaajana “Pera”

Koris scene:

  • hotelli Oltran lähistöllä on katukoris kenttä, jossa päivittäin pick-up pelit – vinkkaajana “tuntematon”

Koper sijainti:
[codepeople-post-map]