Uusia nimityksiä luvassa seuraaviin koripallon em-kisoihin 2015 Ukrainassa

Suomen koripallo on ottanut huimia harppauksia viimeaikoina ja myös joukkueen tukijoukot eli valmentajat, huoltajat, joukkueenjohtajat etc ovat Eurobasket 2013 Sloveniassa viimeisen päälle olevia alan ammattilaisia. BasketballFinland.fi toimitus otti selvää mitkä positiot tulevat hakuun seuraaviin kisoihin nykyisten 11 taustajoukkoposition lisäksi.

Vuoden 2013 kisoissa on päävalmentaja, valmentaja1, valmentaja2, valmentaja3, valmentaja4, fysioterapeutti, osteopaatti, lääkäri, henkinen huoltaja, manageri ja joukkueenjohtaja.

Vuoden 2015 kisoihin pitäisi nimetä vähintään seuraavat tehtävät. Haku käynnistyy toimituksen saamien tietojen mukaan heti 2013 kisojen mahdollisten mitalikahvien jälkeen! Jos Suomi ei selviä 3:n joukkoon mennään todennäköisesti nykyisellä miehityksellä.

Haettavat positiot vuoden 2015 kisoihin mitalin toteutuessa 2013 (toimituksen paras arvaus):

Attasean tehtäviä mm.

Attasea työskentelee urheilutapahtumassa järjestävän organisaation ja joukkueen tai yksittäisen vieraan välisenä linkkinä. Hän vastaanottaa joukkueen tai vieraansa lentoasemalla, auttaa tarpeen vaatiessa kisakaupungissa ja saattaa lentokentälle. Niin helppoa ja vaivatonta! Periaatteessa…

Kisakaupungissa attasea auttaa akkreditoinnissa, tulkkaa mahdollisissa kokouksissa, lehdistötilaisuuksissa tai vaikkapa ostoksilla. Hänen apuaan voidaan tarvita mitä kummallisemmissa tehtävissä – tai sitten ei ollenkaan. Attasea työskentelee useimmiten joukkueen johdon kanssa. (lähde: Lahden Attaseakerho ryhttp://attaseat.fi/attaseat.html)

Presidentin ja Vice Presidentin tehtäviä mm.

Joukkueen presidentti hoitaa yleisiä urheilusuhteita ja on kiireiltään harvoin joukkueen tavoitettavissa. Presidentin tavoittaa helpoiten faksilla hotellin receptioniin tai vaihtoehtoisesti kisabanquetin VIP-tiloista.

#humor #humour #hauskat #SuomelleMitali2013