Suomi – Turkki – Eurobasket 2013 mock-draft aloitusviisikko julkistettu

BasketballFinland.fi:n mock-draft meni täysin nappiin, eli olimme 12/12 oikeassa #Susijengi:n lopullisesta 12 pelimiehen kokoonpanosta kaksi viikkoa ennen julkistusta. Hyvin oli Koripalloliiton lämpimän officen netti auki ja yhteydet koripallon internet-mekkaan eli BasketballFinland.fi saittiin auki ja copy/paste toimi.

Autetaan lisää staffia, eli nyt onkin aika ilmoittaa aloitusviisikko keskiviikon Turkki peliin. BasketballFinland.fi:n toimitus valitsi viisikkoon Möttölän, Leen, Kotin, Koposen ja Huffin. Hot-line Koperiin on auki, eli Henkka, Puke, Salkku, Toikka tai Lassi valot päälle, copy/pastea oheisesta ja jatkopeleihin, aloitusviisikko siis vapaasti kopioitavissa täältä:

Mottola_HannoLee_GeraldKotti_Tuukka_1Koponen_PetteriHuff_Shawn_1

 

Iso laitahyökkääjä (4): Hanno Möttölä
Kommentit: Nyt on tosi kyseessä eikä harjoituspelit. Parhaat miehet kehiin ja Haban panosta todellakin tarvitaan ensi minuuteilta lähtien.

Mottola_Hanno

Heittävä takamies (2): Shawn Huff
Kommentit: Tuo joukkueeseen räjähtävyyttä ja on todellakin mies paikallaan. Ei todellakaan perinteinen shooting-guard.

Huff_Shawn_1

Sentteri (5): Gerald Lee jr.
Kommentti: Kehittyy koko ajan, lisää isänsä aggressiivisuutta tarvitaan seuraavalle tasolle. Gerald Lee sr. ja Ronnie Lee hyvin muistissa, eli siihen suuntaan peliä tulisi kehittää, hyvään suuntaan mennään.
Lee_Gerald

Pieni laitahyökkääjä (3): Tuukka Kotti
Kommentti: Niillä mennään mitä löytyy, eli Tuukka joutuu todella kovaan painiin isompiaan vastaan, mutta pitää asemansa.
Kotti_Tuukka_1

Pelintekijä (1): Petteri Kopopnen
Kommentit: Suomen seuraava NBA-pelaaja jos kaikki menee nappiin. Euroopan ehdotonta eliittiä, pystyy ratkaisemaan tiukassa tilanteessa, johtamaan peliä ja antamaan nappisyötöt. Jos euroopassa tilastoitaisiin syötöt kuten NBA:ssa olisi Petskulla 10+ syöttöä joka pelissä. Marc Cuban, nyt rahat tiskiin, Petskussa on vastaus Dallasin ongelmiin.

Koponen_Petteri

Kuriositeettilinkkinä: Scott Skiles 30 syöttöä NBA pelissä (lähde YouTube.com)