EM-kisat avattu – mitali mahdollinen Susijengille

Mediakeskus saatu vihdoin auki Turkin Ankaranissa Hotelli Oltrassa. Suomella oli niin vahva esitys eilen, että BasketballFinland.fi:n toimitus päätti nukkua yön yli ennen kuin palataan otteluun. Valtamediat ovatkin jo uutisoineet vahvasti ottelusta (Suomi voitti siis Turkin 61-55), joten pieni kuvaus itse otteluun katsomosta on paikallaan.

Tunnelmaa voi kuvata kahdella sanalla; “SIMPLY GREAT”. Fiilis Suomalaisten keskuudessa oli kuin oltaisiin voitettu lätkän mm-kultaa. Porukka halasi tuntemattomia, heitti high-fiveja ja huusi suoraa huutoa. Paikalla oli Elon laskuopin mukaan noin 800 Suomi-fania, jotka pitivät alun ihmettelyn jälkeen infernaalista meteliä. Harvat Turkki-fanit loistivat hiljaisuudellaan.

Ottelun tähdet jakautuivat avauspelissä seuraavasti:

*** Haanpää

** Salin

* Koponen

Otteet jos jatkuvat samanlaisina, uskaltaa toimitus povata mitalia kisoista. Sitä harva tässä vaiheessa vielä uskaltaa ennustaa…toimitus uskaltaa

Kuvia ottelusta (YLE:n sivuilta)

http://yle.fi/urheilu/katso_kuvakooste_susijengin_upeasta_turkki-voitosta/6815053?origin=rss